8 Mart 2010 Pazartesi

Dinlendirici yeşil dekorasyon

Evinizde rahat,güvenli,dinlendirici bir etki yaratmak istiyorsanız,yeşil renk kullanın.Yeşil renk,doğayı sembolize eder.Doğada yeşilin birçok tonuyla karşılaşıyoruz.Çim yeşili,fıstık yeşili,ceviz yeşili,nil yeşili,su yeşili,kivi yeşili,zümrüt yeşili...Yeşil renkle kendinizi iyi hissedecek,rahatlayacaksınız.Feng Shui'de de yeşil yeni başlangıçlar,yeni enerjiler,yenilenmeyi temsil eder.Ev dekorasyonunda yeşili,sarı-yeşil ve mavi-yeşil tonlarına kadar her tonunu kullanabilirsiniz.Bu bir yastık veya abajur olabiliceği gibi,kanepe,sandalye,puf da olabilir.Odanızda taze bir hava yaratmak isteyenler için birkaç öneri...Ayrıca dekorasyonda yeşil renk için bakınız.Mutfakta yeşil renk mutfak gereçleri için çay saati bloguna bakabilirsiniz.


8 yorum:

ceydabural dedi ki...

beyaz ve yeşil inanılmaz güzel bri uyum sağlıyor güzel seçimler

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Teşekkürler fotograf penceresinden.:)) Sevgiler.Aida

Begonvilli Ev dedi ki...

Ne tesadüf, ben de dünkü yazımda yeşili anlatmıştım. Dekorasyonda da harikalar yaratıyor yeşilin dinlendirici tonları.

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Sevgili Begonvilli ev,Gerçekten tesadüf oldu.Sizin blogunuzda da yeşillerin cok guzel örnekleri var.Sevgiler.Aida

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili Aida, yeşil benimde çok sevdiğim bir renktir.. Hatta mutfağımı çağla yeşili ve saman sarısı tonlarında yaptırdım ve çok beğenirim.. Gerçekten insana huzur veriyor.. Sevgiler canım..

Ayşe Şakarcan dedi ki...

Elma yeşili biraz zor bir renk gibi görünse de bazı mekamnlara çok yakışıyor:)

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Sevgili Ayşe Şakarcan,renkler dogru yerde kullanıldıgında çok guzel duruyor.Yorumun için teşekkür ederim:))Sevgiler
Sevgili Şükran,Mutak da yeşil renk gerçekten de cok guzel duruyor.Diger blogum Çay saatinde(www.kolaylezzetler.blogspot.com da yeşil mutfak orneklerim var.Sevgiler.Aida

alice dedi ki...

güzel görünüyor ama ben beyazı tercih ediyorum:) bi ara hergün erenköydeki muji'den gidip, evim için bi eşya alıyordum, bembeyaz oldu evin her yeri:) beyazın da dinginliği vuruyor insanı, tavsiye ederim:)