5 Temmuz 2013 Cuma

Yaz evlerinin dekorasyonu

Yazlık evlerde dekorasyon
Rahatlık,doğallık ve konforun ön planda olduğu yaz aylarında, özgür ve kuralsız yaşamak isteriz..Bu yaşam şeklli dekorasyon tarzımızı da yansır.Yaz mevsimi ,mekanlarda hafif kumaşların, neşeli,canlı renklerin kullanıldığı zamandır.
Yazlık evlerde renk seçimi:Yazlık ev dekorasyonunda beyaz ve gökkuşağının renklerini kullanın.Bakınız:yaz renkleri .Yazlık ev dekorasyonunda canlı renkler mekana canlılık,enerji kazandırırken,pastel tonlar sakinleştirici bir etki yaratacaktır.
Beyaz rengin hakim olduğu evinize canlı renklerle dokunuşlarda bulunun.Mavinin her tonunda yastıklar,aksesuarlarla salonunuzu canlı bir hava kazandırın.Mavi rengin sakinlik ve serinlik veren etkisinden yararlanın.
Beyaz mobilyalara renkli yastıklarla renk sıçramaları yapın.

Denizci havası yaratmak için çizgili kilimlerden yararlanın.Mavi-beyaz çizgili kumaşları ekose desenlerle birlikte kullanabilirsiniz.Sahil stili ev dekorasyonu
 Renk seçiminde cesur olun.Sarı,turuncu,turkuaz,kırmızı gibi canlı renkler evinize neşeli ve enerjik  bir atmosfer yaratacaktır.
 
Evinizde sakinleştirici bir etki yaratmak istiyorsanız pastel tonlardan yararlanın.
Kumsal stili yazlık dekorasyonunun vazgeçilmez rengi kum rengi.Bakınız:kumsal stili yaratmak için ipuçları
 
Bembeyaz oturma odaları:Beyaz renk kullanıldığı mekanlara aydınlık,ferahlık,temizlik  hissi verir.Ahşap mobilyalarla,bambu,hasır stor perdelerle dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Kanepenize kılıf giydirin.Beyaz kılıflı bir kanepe edinin..Yıkanabilir,terletmeyen keten,pamuklu gibi doğal kumaşları tercih edim.
Mobilya seçimi:Yazlık mobilya seçiminde neme ve sıcağa dayanıklı mobilyalar seçilmelidir.Hasır,rattan,teak,bambu,ahaşp gibi doğal malzemeden mobilyalar,keten,pamuklu gibi kumaşlar yazlık ev dekorasyonunda tercih edilmelidir.Country stili yazlık dekorasyonunda patina boyalı mobilyalar,oturma odanıza şıklık kazandıracaktır.Depolama amaçlı sepetler de yazlık ev dekorasyonunda unutulmamalıdır.
Aydınlatma:Aydınlatmalı tavan vantilatörü(fan)yazlık evlerde fonksiyonel bir seçim olacaktır.
Pencere önlerini değerlendirin:Altını depolama alanı olarak kullanabileceğiniz,yer kazandıran pencere önü oturma bölümü
 
Bunlar da ilginizi çekebilir
Kumsal stili yaratmak için ipuçları
Yazlık ev yatak odası dekorasyonu
Yaz renkleri analizi
Yazlık ev ve mekanlar için dekorasyon önerileri
Mobilyalarınızı boyayarak renklendirin
Yaz renkleri
Bahçe mobilyaları
Yazlık ev dekorasyonunda renkler
Dış mekan mobilyaları

2 yorum:

http://www.storcunuz.com dedi ki...

dekorasyon tarzınız çok hoş,verdiğiniz bilgiler ve fikirler için teşekkürler..başarılarınızın devamı dileğiyle..

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Stocunuz:yorumunuz için teşekkür ederim.